A 20. Peron Music Tehetségkutató Fesztivál a Nemzeti Művelődési Intézet, a Peron Music Alapítvány, a Vértes Agorája és a Hangszeresek Országos Szövetsége együttműködésében jött létre. A rendezvény célja, hogy a Kárpát-medencében működő, feltörekvő zenekarok szakmai értékelést kaphassanak eddigi munkájukról és megmutassák zenei tehetségüket. Az eseménynek a tatabányai Vértes Agorája ad otthont.

Az rendezvény keretében a Nemzeti Kulturális Alap és a Cseh Tamás Program is több programmal várja az érdeklődőket. A délután négy órakor kezdődő kerekasztal-beszélgetés alkalmából Doncsev András, az NKA alelnöke, Krucsainé Herter Anikó, az NKA Igazgatósága főigazgatója, Bajnai Zsolt, az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának vezetője, valamint Szalai Attila, a Cseh Tamás Program mentora az NKA működéséről, feladatairól és persze magáról a Cseh Tamás Programról osztják meg gondolataikat egymással és a hallgatósággal.

 

A fesztivál road show 15 perc hírnév elnevezésű blokkjában pedig újfent egy kezdő zenekar fog bemutatkozni: Szipka Loops, azaz Kéri Sámuel, aki nem csak egy mesélni fog magáról és ambícióiról, hanem elő is ad a jelenlévőknek.


szipka_loops_by_bihari_agnes_600x397.png
Fotó: Bihari Ágnes

 

A Nemzeti Kulturális Alap és a Cseh Tamás Program szakmai programjai a 20. PeronMusic Tehetségkutató Fesztiválon

2015. szeptember 26., Tatabánya

Helyszín: Vértes Agorája Művelődési Ház (2800 Tatabánya, Szent Borbála tér 1.)

Időpont: 2015. szeptember 26. 16:00 ? 17:30

PROGRAM

16.00 ? Kerekasztal-beszélgetés az NKA működéséről, feladatairól, és sikeres programjáról, a Cseh Tamás Programról

 

Résztvevők: Doncsev András, az NKA alelnöke, Krucsainé Herter Anikó, az NKA Igazgatósága főigazgatója, Bajnai Zsolt, az NKA Cseh Tamás Program Ideiglenes Kollégiumának vezetője, valamint Szalai Attila, a Cseh Tamás Program mentora

 

A beszélgetést moderálja: Vizkeleti Andrea, az NKA Bizottsága titkára

 

16.45 ? ?15 perc hírnév? ? Tehetségről, lehetőségekről a Cseh Tamás Program keretében ? vendég: Szipka Loops

 

17.00 ? Ízelítő Szipka Loops repertoárjából ? Cseh Tamás Program által támogatott előadó